Προσθετική

Οδοντική χειρουργική Ορθοδοντική

Στην κλινική μας παρέχονται όλες οι υπηρεσίες προσθετικής.

Στεφάνες – Γέφυρες Μεταλλοπορσελάνες

Στεφάνες – Γέφυρες Ζιρκονίας

Στεφάνες – Γέφυρες Μονολιθικής Ζιρκονίας (High Translucent)

Όψεις (e-max)

Ολοκεραμικά Ένθετα – Επένθετα

Επιεμφυτευματικές στεφάνες

Επιεμφυτευματικές γέφυρες.

Επιεμφυτευματικές οδοντοστοιχίες.

Συμβατικές ολικές Οδοντοστοιχίες.

Συμβατικές μερικές Οδοντοστοιχίες

Νάρθηκες (Λεύκανσης, Βρυγμού, Αθλητικοί)

Στεφάνες – Γέφυρες Μεταλλοπορσελάνης

Eφαρμόζεται η μέθοδος της νέας τεχνολογίας cad-cam κατά την οποία σχεδιάζεται ο σκελετός κάθε εργασίας και στη συνέχεια ακολουθεί η μέθοδος της κοπής. Στην περίπτωση αυτή το μέταλλο είναι πρωτογενές έτσι ώστε να μην χάνονται οι ιδιότητες αυτού και να υπάρχει σωστή συνοχή της πορσελάνης που επενδύεται πάνω στο σκελετό.

Στεφάνες – Γέφυρες Ζιρκονίας – Μονολιθική ζιρκονία

Με τη μέθοδο της τεχνολογίας cad – cam, έχουμε τη δυνατότητα σχεδίασης και κοπής Ζιρκονίου, καθώς επίσης και όλων των κεραμικών υλικών. Οι ολοκεραμικές εργασίες είναι κατασκευές υψηλής αισθητικής καθώς επίσης είναι συμβατές με τους ιστούς. Ο σκελετός ζιρκονίου χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα (>1200MPA), είναι ελαφρύς και ακτινοδιαπερατός.

Ολοκεραμικά Ένθετα – Επένθετα – Όψεις (e-max)

Χρησιμοποιούμε το σύστημα της GC Lisi Press για τις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις καθώς και τη μέθοδο cad – cam. Το Gc Initial Lisi Press είναι ένα νέο επαναστατικό υλικό διπυριτικού λιθίου με τεχνολογία HDM (High Density Micronization). Η τεχνολογία αυτή είναι υπεύθυνη για τα οφέλη του νέου αυτού υλικού συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και δύναμη καθιστώντας το κατάλληλο για όλους τους τύπους οδοντικών αποκαταστάσεων.

Επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις

Έχουμε την δυνατότητα κοπής επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων από οποιοδήποτε είδος μετάλλου (χρωμιοκοβάλτιο, τιτάνιο, κα.). Επίσης, κατασκευάζονται και επιεφυτευματικές αποκαταστάσεις από ζιρκόνιο αλλά και από το νέο επαναστατικό υλικό peek της εταιρείας Juvora.