Αισθητική Οδοντιατρική… με λίγα λόγια

Αισθητική Οδοντιατρική... με λίγα λόγιαΣτην κλινική μας αντιμετωπίζουμε το χαμόγελο σας επιστημονικά αλλά και ανθρώπινα. Στην πρώτη επίσκεψη σας ακούμε με προσοχή, αναλύουμε το χαμόγελο σας, βγάζουμε φωτογραφίες και ακολούθως σας προτείνουμε λύσεις όπως:

Λεύκανση

Είναι συντηρητική εργασία, σχεδόν ανώδυνη, χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στους σκληρού ιστούς των δοντιών . η εργασία γίνεται ενώ είστε αναπαυτικά ξαπλωμένη και παρακολουθείτε τηλεόραση. Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα,που φτάνουν μέχρι και 5 βαθμούς λευκότερα δόντια συγκριτικά με το αρχικό χρώμα τους.

Όψεις ρητίνης ( bonding δοντιών)

Γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη και μπορούμε να βελτιώσουμε την μορφολογία και το χρώμα των προσθίων δοντιών με τρόπο απλό και γρήγορο! Έχει μειονέκτημα την αλλαγή χρώματος σε βάθος χρόνου και ότι είναι ποιο εύθραυστες συγκριτικά με τις όψεις πορσελάνης. Είναι όμως πολύ οικονομικότερες.

Όψεις πορσελάνης (lifting δοντιών)

Εργασία ελαφρά επεμβατική, κατά την οποία αφαιρείται ελάχιστη οδοντική ουσία στο μπροστινό μέρος των δοντιών και αντικαθίσταται από μία λεπτή φλούδα πορσελάνης. Έτσι αποδίδουμε το χρώμα και την μορφολογία που επιθυμούμε, χωρίς ποτέ να αλλάζει το χρώμα τους και με μεγάλη αντοχή.

Στεφάνες ζιρκονίου

Δεν έχουν εσωτερικό μεταλλικό σκελετό όπως οι συμβατικές στεφάνες. Ακολουθούμε την τεχνική (no metal restorations) αποδίδει τέλεια αισθητική και μεγάλες αντοχές.

Σχόλια

Next Post Previous Post